Čapljina

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Lokasi Čapljina ing Bosnia lan Hércegovina

Čapljina (Sirilik: Чапљина) iku sawjining kutha ing Bosnia lan Hércegovina. Kutha iki wewatesan karo Kroasia lan dunungé ana 20 kilomèter saka sagara. Kali Neretva mili ing tlatah iki. Cacahé pedunung ana 28.122 jiwa lan ambané kutha ana 256km2.

Putra-putri kutha[besut | besut sumber]