Slobodan Praljak

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Slobodan Praljak taun 2013

Slobodan Praljak (Čapljina 2 Januari 1945 – Den Haag, 29 November 2017) iku sawijining insinyur, sutradhara filem lan sandiwara, pengusaha, lan penulis. Saliyané iku dhèwèké ya tau dadi jéndral wadyabala Kroasia.

Dhèwèké nglalu ing gedhong pangadilan ing Den Haag, sawisé krungu vonis.