Évora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
LocalEvora.svg

Évora arupa kutha sing ana ing Portugal bagéyan tengah. Pendhudhuké gunggunggé 56.000 jiwa (2005). Évora arupa Situs Warisan Donya UNESCO.

Banyu mancur tuwa ing Évora.

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Évora&oldid=1101146"