Évora

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
LocalEvora.svg

Évora arupa kutha sing ana ing Portugal bagéyan tengah. Pendhudhuké gunggunggé 56.000 jiwa (2005). Évora arupa Situs Warisan Donya UNESCO.

Banyu mancur tuwa ing Évora.

Pranala njaba[sunting | besut sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Évora&oldid=941020"