Évora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
LocalEvora.svg

Évora wujud kutha sing ana ing Portugal pérangan tengah. Pendhudhuké gunggunggé 56.000 jiwa (2005). Évora wujud Situs Warisan Donya UNESCO.


Pranala njaba[besut | besut sumber]