Évora

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
LocalEvora.svg

Évora wujud kutha sing ana ing Portugal pérangan tengah. Pendhudhuké gunggunggé 56.000 jiwa (2005). Évora wujud Situs Warisan Donya UNESCO.

Banyu mancur tuwa ing Évora.

Pranala njaba[besut | besut sumber]