Égrang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Égrang ya iku dolanan kang migunakaké piranti sing kagawé saka pring. Pring kang digawé kaya andha, nanging mung diwènèhi siji pancadan kang dhuwuré padha. Dadi cacahé ana loro ya iku kanggo sikil kiwa lan tengen. Égrang iku dolanan kang nglatih kaseimbangan.

Uga delengen[besut | besut sumber]