Menyang kontèn

École supérieure de physique et de chimie industrielles de la ville de Paris

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
École supérieure de physique et de chimie industrielles de la ville de Paris

ESPCI
Diadegaké1882
PresidhènVincent Croquette
LokasiParis, Île-de-France, Prancis

École supérieure de physique et de chimie industrielles de la ville de Paris inggih punika salah satunggalipun universitas ingkang dipunyasa ing taun 1882. Universitas punika sampun gadhah 500 sarjana lan kathah ingkang saking nagara manca.[1]

Lulusan misuwur[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]