Menyang kontèn

École nationale des ponts et chaussées

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
École nationale des ponts et chaussées

École des Ponts
Diadegaké1747
MottoConstruire les mondes de demain
PresidhènSophie Mougard
LokasiParis, Île-de-France, Prancis

École nationale des ponts et chaussées inggih punika salah satunggalipun universitas ingkang dipunyasa ing taun 1747. Universitas punika sampun gadhah 1.700 sarjana lan kathah ingkang saking nagara manca.[1]

Lulusan misuwur[besut | besut sumber]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]