Æon Flux

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Æon Flux
Format fiksi sains animasi
Sing gawé Peter Chung
Paraga Denise Poirier
John Rafter Lee
Julia Fletcher
Negara Amérika Sarékat
Gunggung épisode 16
Prodhuksi
Produser eksekutif Japhet Asher
Abby Terkuhle
Durasi >5 minutes (6 episodes)
30 min (10 Episodes)
Siaran
Saluran asli MTV (Locomotion in Latin America)
Tayang perdhana 199110 Oktober 1995
Pranala jaba
Profil IMDb
Ringkasan TV.com

Æon Flux iku serial televisi animasi saka Amérika Sarékat sing ditayangaké déning MTV sapisanan taun 1991 ing Liquid Television. Seri iki diciptakaké déning animator Peter Chung. Saliyané iku uga wis diadaptasi dadi filem layar jembar sing dibintangi déning Charlize Theron lan diterbitaké taun 2005.

Pranala njaba[besut | besut sumber]