Ziway

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Ziway utawa Zway kuwi sawijining kutha ing Ethiopia tengah. Kutaha iki dumunung ing dalan kang ngubungaké Addis Ababa karo Nairobi ing zona Misraq Shewa, region Oromia Region, Ethiopia. Ziway dumunung ing koordinat 7o56' N, 38o43" E kanthi elevasi 1643 meter sadhuwuré segara.


Kutha-kutha ing Ethiopia

Adama (Nazret) | Addis Ababa | Adigrat | Adwa | Ambo | Arba Minch | Asaita | Asella | Asosa | Awasa | Axum | Bahir Dar | Debre Berhan | Debre Marqos | Debre Tabor | Debre Zeyit | Degehabur | Dembidolo | Dessie | Dila | Dire Dawa | Gambela | Goba | Gode | Gondar | Harar | Irgalem | Jijiga | Jimma | Kebri Dahar | Kombolcha | Mek'ele | Negele Arsi | Negele Boran | Nekemte | Shashamane | Sodo | Weldiya | Wukro | Ziway

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ziway&oldid=812924"