Yutuk

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yutuk
Gambar Yutuk
Klasifikasi èlmiah
krajan: Animalia
filum: Arthropoda
Subfilum: Crustacea
kelas: Malacostraca
ordo: Decapoda
kulawarga: Hippidae
Genus: Emerita
Scopoli, 1777 
Jinis spésiès
Cancer emeritus
Linnaeus, 1767 

Yutuk, wrutuk utawa undur-undur segara inggih punika salah satunggaling kéwan ingkang gesang ing salebeting wedhi ing tlatah pesisir. Ing dhaérah Widarapayung Kabupatèn Cilacap asring dipun ginakaken kanggé rempèyèk. Yutuk gorèng raosipun kados urang.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]

Pranala njawi[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yutuk&oldid=833856"