Yo-yo

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Yo-yo Coca-Cola nalika taun 1960-an.

Yo-yo yaiku sawijining dolanan kang kasusun saka rong cakram ukurane padha kang biasane digawé saka plastik, kayu, utawa logam) kang dihubungaké nganggo sumbu kanggo panggon taliné. Salah siji pucuk tali dijiretaké ana ing sumbu, tali sijiné banjur diwènèhi kalep (kaitan). Dolanan yo-yo iku dolanan kang populèr ana ing donya.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Yo-yo&oldid=831591"