Willow Smith

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Willow Smith

Willow Camille Reign Smith lahir 31 Oktober 2000, asring diwastani Willow, yaiku salah satunggaling aktris lan penyanyi anak Amerika.[1] Dheweke putri saka Will Smith lan Jada Pinkett Smith, lan adike Jaden Smith.[2] Willow miwiti dadi paraga film tahun 2007 ing film I Am Legend banjur metu ing Kit Kittredge: An American Girl bareng Abigail Breslin. Dheweke napang panghargaan Young Artist award saka film kuwi.[2]

Saliyane akting, dheweke uga ngluncurake karir musik ing musin gugur 2010 mawa ngluncurake lagu Whip My Hari, 21st Girl.[3] lagu Whip My Hair manggoni panggonan nomer 11 ing Bilboard Hot 100.[4] Vidio iki dinominasike kanggo Vidio of the Year ing BET Awards tahun 2011.[4]

Kaluwarga Willow[sunting | sunting sumber]

Willow Smith yaiku putri saka musisi lan aktor Will Smith lan aktris Jada Pinkett Smith.[3] Dheweke duwe sedulur kang luwih tuwa Trey Smith lan Jaden Smith kalorone uga aktor.[1] Willow duwe keturunan Afrika-Amerika, lan uga duwe India, Creole lan Portugis-Yahudi saka ibune.[3] Willow lan sedulur-sedulure dadi duta pemuda kanggo proyek Zmbia, kang ngewenehi pambayantu kanggi bocah-bocah Zambia yatim piatu amerga AIDS bareng karo Hasbro.[3]

Karir Akting[sunting | sunting sumber]

Willo miwiti akting ing film I Am Legend bareng karo bapakne.[5] Film sabanjure Kit Kittredge: An American Girl kang diluncurake tanggal 2 Juli 2008.[5]

Tanggal 20 Januari 2011, Willow Smith ngumumake dheweke arep nggawe remake saka komik strip misuwur Orphan Annie. [1]

Film[sunting | sunting sumber]

Tahun Judul Paraga Cathetan
2007 I Am Legend Marley Neville
2008 Kit Kittredge: An American Girl Countee Garby
Madagascar: Escape 2 Africa Baby Gloria Swara
2009 Merry Madagascar Abby Suara / FTV
2009–2010 True Jackson, VP Young True Nickelodeon TV Series
2012 Annie Annie
Amulet Emily

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c (id)Willow Smith Pensiun Dini (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  2. ^ a b (id)Willow Smith (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  3. ^ a b c d (id)Cumi-cumidotcom (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  4. ^ a b (id)Willow Smit batal main film (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
  5. ^ a b (id)21st Girl (dipunundhuh tanggal 10 februari 2013)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Willow_Smith&oldid=836783"