Wadhuk Saguling

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wadhuk Saguling
Wadhuk Saguling - Wadhuk Saguling
Wadhuk Saguling
Koordinat 6°50′S, 107°25′E
Jinis tlaga Wadhuk
Dhaérah pangumpulan banyu - km2 (- mi²)
Dumunung ing negara Indonésia
Dawa maks. - kilometer (- mi)
Amba maks. -kilometer (- mi)
Jembar -km2 (- mi²)
Jero rata-rata -meter (- kaki)
Jero maks. -meter (- kaki)
Volume banyu -km3 (- mi³)
Dawané pinggir tlaga1 -kilometer (- mi)
Èlevasi -meter (- kaki)
Pulo -
Pemukiman Kebumèn
1 Dawané pinggir tlaga ora pati cetha dèfinisiné.

Wadhuk Saguling iku wadhuk sing dumunung ing Kabupatèn Bandhung Kulon, provinsi Jawa Kulon. Wadhuk iki minangka salah siji saka telu wadhuk sing mbendung ilèn Kali Citarum yakuwi kali sing paling gedhé ing Jawa Kulon. Loro wadhuk liyané yaiku Wadhuk Jatiluhur lan Wadhuk Cirata

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wadhuk_Saguling&oldid=826189"