Wa (aksara Jawa)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wa
Aksara Jawa
Javanese script - Wa.png
Aksara Latin: Wa
Fonem: [w]
Pasangan:

Wa iku salah siji aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /wa/. Aksara Wa dilatinaké dadi "Wa".

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wa_(aksara_Jawa)&oldid=867603"