Na (aksara Jawa)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Na
Aksara Jawa
Aksara nglegena Aksara murda
Aksara Latin: Na
Fonem: [n]
Pasangan:

Na iku salah siji aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /na/. Aksara Na dilatinaké dadi "Na". Aksara Na minangka salah siji aksara sing nduwèni wangun aksara murda (aksara kapital).

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Na_(aksara_Jawa)&oldid=858758"