Pa (aksara Jawa)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Pa
Aksara Jawa
Aksara nglegena Aksara murda
Aksara Latin: Pa
Fonem: [p]
Pasangan:

Pa iku salah siji aksara nglegena jroning aksara Jawa Hanacaraka sing nglambangaké uni /pa/. Aksara Pa dilatinaké dadi "Pa". Aksara Pa minangka salah siji aksara sing nduwèni wangun aksara murda (aksara kapital), sarta nduwèni wangun rèkan kanggo makili uni /fa/ kaya aksara ف jroning aksara Arab.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pa_(aksara_Jawa)&oldid=409492"