The Twins Effect

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
The Twins Effect
Sutradara Dante Lam
Produser Carl Chang
Paraga Charlene Choi
Gillian Chung
Ekin Cheng
Edison Chen
Anthony Wong Chau-Sang
Jackie Chan
Panyunting Chan Ki Hop
Durasi 107 menit
Negara Flag of Hong Kong.svg Hong Kong
Anggaran $7.3 yuta
Bathi reged $22.752.488


The Twins Effect inggih punika film ingkang dipunsutradarani déning Dante Lam ingkang dipunrilis ing tanggal 23 Juni 2003. Film punika gadhahi sékuèl inggih punika Twins Effect II. Crita punika dipunwiwiti saking Reeve (Ekin Cheng) inggih punika pambasmi vampir ingkang icalan tiyangipun amargi dipunpejahi vampir, Duke Dekontes (Mickey Hardt). Ananging piyambakipun gadhahi réncang anyar inggih punika, Gipsy (Gillian Chung). Ananging sadhèrèkipun Reeve ingkang gadhahi nami Helen (Charlene Choi) mboten remen kalian Gipsy. Ananging Helen ing pungkasanipun tresna kalian Kazaf (Edison Chan) inggih punika pangeran vampir kaluargi krajaan vampir.[1]

Para paraga Twins Efeect[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)www.indosiar.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)
  2. ^ (en)hkmdb.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=The_Twins_Effect&oldid=833173"