Teluk Aqaba

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Teluk Aqaba

Teluk Aqaba (basa Arab: خليج العقبة), ing Israel dikenal kanthi jeneng Teluk Eilat (basa Ibrani: מפרץ אילת) iku sawijining teluk sing dumunung ing Segara Abang. Papan geografisé ing sisih wétan dumunung Semenanjung Sinai lan ing sisih kulon ana Semenanjung Arab. Negara-negara Mesir, Israel, Yordania, lan Arab Saudi nduwèni panté ing teluk Aqaba.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Teluk_Aqaba&oldid=830546"