Pulo Morotai

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kabupatèn Pulo Morotai
80px

Lambang Kabupatèn Pulo Morotai
Morotai Topography.png

Peta lokasi Kabupatèn Pulo Morotai
Koordinat :
Motto: -
Provinsi Maluku Lor
Ibukutha Daruba
Jembar 2476
Pedunung  
 · Cacahé 54876
 · Kapadhetan 22 jiwa/km²
Pamérangan administratif  
 · Kecamatan 5
 · Désa/kelurahan -
Dhasar hukum UU RI Tahun 2008 Nomor 53
Tanggal 26 November 2008
Dina dadi {{{hari jadi}}}
Bupati -
Kodhe area telepon -
APBD -
DAU Rp. 203.956.615.000,-
Suku bangsa {{{suku bangsa}}}
Basa {{{bahasa}}}
Agama {{{agama}}}
Flora resmi {{{flora}}}
Fauna resmi {{{fauna}}}
Zona wektu {{{zona waktu}}}
Bandhar udhara {{{bandar udhara}}}

Situs web resmi: -

Puou Morotai kanthi jembar (695 mil persegi/1.800 km²) yaiku jeneng salha sijiné pulo kang dianggo uga kabupatèn alternatif kang dumunung ing kapuloan Halmahera, Kapuloan Maluku, Indonésia. Kanggo bagean saka Provinsi Maluku Lor, Pulo iki dumunung ing tlatah Indonésia sisih Lor .

Kabupatèn Pulo Morotai diresmèkaké dèning Mentri Dalam Negri Indonésia, Mardiyanto, ing tanggal 29 Oktober 2008, saka kasil pangembangan saka Kabupatèn Halmahera Lor.

Tapel Wates[sunting | sunting sumber]

ing sisih lor karo: Segara Halmahera
ing sisih kidul karo: Selat Morotai
ing sisih kulon karo: Segara Halmahera
ing sisih wétan karo: Segara Halmahera

Referensi[sunting | sunting sumber]

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Pulo_Morotai&oldid=839797"