Piet Ireng

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Piet Ireng

Piet Ireng iku kancané sinterklas sing pésta taunané dipèngeti ing Walanda tanggal 5 Desember, nalika kaloroné mbagèkaké hadhiah kanggo kabèh bocah (apik).

Delengen uga[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Basa Walanda[sunting | sunting sumber]

Basa Inggris[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Piet_Ireng&oldid=833284"