Morgan De Sanctis

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Morgan De Sanctis
Morgan De Sanctis.jpg
Informasi pribadi
Tanggal lair 26 Maret 1977 (umur 37)
Papan lair Guardiagrele, Italia
Dhuwur 190 m (Cithakan:Convert/rand in)
Posisi pamain Penjaga gawang
Informasi klub
Klub saiki Napoli
Nomer 1
Karir remaja
Pescara
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
1994–1997 Pescara 74 (0)
1997–1999 Juventus 3 (0)
1999–2007 Udinese 194 (0)
2007–2009 Sevilla 8 (0)
2008–2009 Galatasaray (silihan) 31 (0)
2009– Napoli 100 (0)
Tim nasional
1994–1995 Italia U-19 7 (0)
1999–2000 Italia U-21 7 (0)
2005– Italia 6 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 13 Mei 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 16 Oktober 2012


Morgan De Sanctis (lahir 26 Maret 1977 ing Guardiagrele, Chieti) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kebangsaané Italia, sing main ing posisi kiper. Panjenengané main kanggo Napoli sapropirané sempet main kanggo tim nasional Italia.[1][2]

Sawisé telung taun main kanggo tim Seri B Pescara, De Sanctis dadi cadangan ing tim raksasa Seri A Juventus. Panjenengané mung main ping telu ing rong musim, sadurungé pindah ing Udinese taun 1999. Sawisé rong taun dadi cadangan ing Friulli, akhiré panjenengané kasil ngrebut posisi kiper utama. Panjenengané gagal mangkat ing Piala Donya FIFA 2006 amarga ing menit-menit pungkasan kalah saingan karo kiper Livorno, Marco Amelia.

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Morgan_De_Sanctis&oldid=835750"