Mnet Asian Music Awards

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mnet Asian Music Awards (disingkat MAMA) yaiku acara penghargaan musik ing Koréa Kidul kang disiarake M.net saben taun. Acara iki nglibatake partisipasi saperangan aktor lan penyanyi paling kondhang. Minangka salah sawijining kadadean paling penting kanggo industri musik Koréa, ditekani band-band kondhang kaya ta TVXQ, SeeYa, Super Junior, Jam, Big Bang, Girls Generation, T-ARA, 2NE1, Wonder Girls, 2PM, Busker Busker, The Grace, Miss A lan seniman liya sing aktif ing Koréa.