2PM

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
2PM

Dari kiri ke kanan: Chansung, Wooyoung, Nichkhhun, Junho, Jaebeom, Junsu, Taecyeon
Latar wuri
Asal Seoul, Republik Korea
Génré K-pop, dance, hip-hop
Taun aktif 2008–sekarang
Label JYP Entertainment
(Korea Selatan)
Sony Music
(Thailand)
Magepokan karo One Day
2AM
Situs wèb Situs resmi
Anggota saiki
Junsu
Nichkhun
Taecyeon
Wooyoung
Junho
Chansung
Tilas anggota
Jaebeom

2PM yaiku salah sawijining grup boyband saka Seoul, Koréa Kidul ing sangisore manajemen artis JYP Entertainment. Mulane, grup boyband iki anggotané ana 7 wong, nanging saiki mung 6 wong. Ing September 2009, Jaebeom metu saka 2PM amarga komentaré sing kontroversial. Saiki, 2PM anggotane yaiku, Junsu, Junho, Nichkhun, Taecyeon, Wooyoung, lan Chansung.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=2PM&oldid=831917"