Wonder Girls

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Wonder Girls

Saking kiwa menengen: Ye-eun, Sunye, Sohee, Sunmi, lan Yubin ing MBC Campus Song Festival, Oktober 2008.
Latar wuri
Asal Koréa Kidul
Génré K-pop, Dance-pop
Taun aktif 2007-samenika
Label JYP Entertainment
Situs wèb wondergirls.jype.com(Koréa)
www.wondergirlsworld.com (Basa Inggris)
Anggota saiki
Sunye
Ye-eun
Sohee
Yubin
Hye-rim
Tilas anggota
Hyuna
Sunmi

Wonder Girls inggih punika girl band saking Korea Kidul. Produser Wonder Girls inggih punika penyanyi lan tiyang ingkang damel tembang Park Jin-Young, lan ing agansi manajemen JYP Entertainment. Member Wonder Girls wonten 5 ingkang dipunpundhut saking audisi. Wonder Girls wonten 5 anggota inggih punika Min Sun Ye (ketua), Taman Ye Eun, Kim Yoo Bin, Sun Mi, lan Ahn Jadi Hee ingkang miwiti debut ing taun 2007. Anggota Kim HyunA medal ing taun 2007 amargi gadhahi masalah kasehatan. Werna balon resmi Burgundy Pearl lan asma fanclub inggih punika Wonderful.

Personil Wonder Girls[sunting | sunting sumber]

Profil saking personil Wonder Girls inggih punika: Sun Ye

  • Asma: Sun Ye
  • Asma lair: Min Seon Yeh
  • Asma sapanunggalipun: Leader, Min Jookie, SsoNye
  • Tanggal lair: 12 Agustus 1989
  • Dhuwuripun: 162cm
  • Gol gethih: A
  • Hobi: olahraga

Ye Eun

Yoo Bin

  • Asma: Yoo Bin
  • Asma lair: Kim Yoo Bin
  • Asma sapanunggalipun: BoNoBoNo (Korean cartoon)
  • Tanggal lair: 4 Oktober 1988
  • Dhuwuripun: 163cm
  • Gol gethih: O

So Hee

  • Asma: So Hee
  • Asma lair: Ahn So Hee
  • Asma sapanunggalipun: Mandu (Dumpling)
  • Tanggal alir: 27 Juni 1992
  • Dhueuripun: 166cm
  • Gol gethih: AB

Lim

Garis waktu[sunting | sunting sumber]

Anggota\tahun 2007 2008 ~ 2009 2010 2011 ~ Sekarang
Februari Juli September Januari Februari
Sunye
Ye-eun
Sunmi
Hyuna
Sohee
Yubin
Hye-rim

Album saking Wonder Girls[sunting | sunting sumber]

  1. Asma Album: The Wonder Years – Trilogy : Nobody
  2. Dipunrilis: 2 Oktober 2008
  3. Agansi: Loen Entertainment
  4. Basa: Korean[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)pluzone.com(dipuntingali tanggal 11 September 2011)
  2. ^ (en)www.yesasia.com(dipuntingali tanggal 11 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Wonder_Girls&oldid=832848"