Mangsa semi

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mangsa semi iku siji saka patang mangsa ing dhaérah nontropis, peralihan saka mangsa adhem menyang mangsa panas.

Ing wilahan lor bumi, mangsa semi diwiwiti udakara tanggal 21 Maret tekan 21 Juni , sauntara ing wilahan kidul bumi mangsa semi diwiwiti udakara tanggal 23 September tékan 21 Desember .

Pirsani uga[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Mangsa semi ing Wikimedia Commons.

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mangsa_semi&oldid=829114"