Salju

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Salju sing tumèmplèk ana ing wit

Salju iku banyu udan sing tiba saka awan lan wis njendhel dadi padhet déné hawa sing adhem. Salju iku dumadi saka unsur-unsur kukusé banyu sing wis njendhel dadi ès ing udara lan tiba ing bumi minangka kristal-kristal ès.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Salju&oldid=829930"