Mandy Moore

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Amanda Leigh Moore

Mandy Moore ing taun 2007
Latar wuri
Alias Mandy Moore
Lair 10 April 1984
Asal Nashua, New Hampshire
Taun aktif 1999 - ngantos samenika

Mandy Moore punika salah satunggalipun artis ingkang gadhahi asma lair inggih punika Amanda Leigh Moore, lair ing Nashua, New Hampshire, AS, tanggal 10 April 1984. Piyambakipun dipuntepang dados penyanyi pop lan aktris film kaliyan debut album Mandy ingkang dipunrilis ing tanggal 7 Desember 1999, nalika yuswanipun tasih 15 taun.

Album Mandy Moore inggih punika, SO REAL (1999), I WANNA BE WITH YOU (2000), MANDY MOORE (2001), COVERAGE (2003), THE BEST OF MANDY MOORE (2004), CANDY (2005,) lan WILD HOPE (2007).

Piyambakipun nate dados pacangipun aktor Wilmer Valderamma (2001-2002), bintang tennis Andy Roddick (2002-2004,) kaliyan aktor Zach Braff (2004-2006).

Ing tanggal 10 Maret 2009, Mandy krama kaliyan Adams ing Savannah, Georgia.[1]

Film Mandy Moore[sunting | sunting sumber]

  1. 2002 A Walk to Remember
  2. 2004 Saved!
  3. 2001 The Princess Diaries
  4. 2007 License to Wed
  5. 2006 American Dreamz
  6. 2007 Because I Said So
  7. 2004 Chasing Liberty
  8. 2003 How to Deal
  9. 2006 Southland Tales
  10. 2005 Romance & Cigarettes
  11. 2002 Try Seventeen
  12. 2007 Dedication
  13. 2001 Dr. Dolittle 2
  14. 2005 Racing Stripes
  15. 1996 Street Rats[2]


Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Cathetan suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)[http://selebriti.kapanlagi.com/hollywood/m/mandy_moore/ selebriti.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)
  2. ^ (en)celebrity.psyphil.com(dipuntingali tanggal 8 Oktober 2011)
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mandy_Moore&oldid=833174"