Savannah, Georgia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Dunungé Savannah ing Georgia

Savannah kuwi kutha ing Amérika Sarékat. Dunungé ana ing sisih wétan, yakuwi ing negara bagéyan Georgia. Ing taun 2000, kutha iki nduwèni pedunung cacahé 131.510 jiwa lan jembar wewengkon 202,3 km². kanthi kapadhetan 679,4 jiwa/km². Ing wilayah metropolitan pedunungé gunggung 310.000 jiwa. Kutha iki minangka kutha paling gedhé kaloro ing negara bagéyan Georgia.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Savannah, Georgia ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Savannah,_Georgia&oldid=814974"