Lebus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lambang Peta
Lambang Lebus Lokasi Lebus ing Jerman
Dhata dhasar
Bundesland: Brandenburg
Landkreis: Landkreis Märkisch-Oderland
Dhuwur: 20 m sadhuwuré NN
Jembar: 54,23 km²
Pedunung: 3.375 (30 Juni 2005)
Kapadhetan pedunung: 62 jiwa per km²
Kodhe pos: 15326
Kodhe wilayah: 033604
Nomor pelat kendaran motor: MOL
Alamat balé kutha: Marktplatz 1
033604 Lebus
Situs wèb resmi: www.frankfurt-oder.de
Alamat e-mail: pressestelle@
frankfurt-oder.de
Wali kutha: Martin Patzelt (CDU)

Lebus (Polandia Lubusz) iku sawijining kutha cilik ing Landkreis Märkisch-Oderland, Brandenburg, Jerman. Kutha iki papané ana ing pinggiring kali Oder, ing wates antara Jèrman lan Polandia. Sanadyan saiki mung kutha cilik, nanging jaman mbiyèn kutha iki tau wigati banget lan saiki mènèhi jeneng sawijing provinsi ing Polandia, ing sabranging kali Oder, yaiku provinsi Lubusz.

Lebus papané kurang luwih 10 km saloring Frankfurt an der Oder.

Lambang Lebus[sunting | sunting sumber]

Ing lambang kutha iki ana sregala sing nyokot cempé. Mbokmenawa iki ana gandhèngané karo jeneng kutha iki Lebus sing mèmper tembung Latin lupus sing tegesé sregala.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lebus&oldid=818066"