Brandenburg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Flag

Flag of Brandenburg
Coat-of-Arms

Arms of Brandenburg
Ibukutha: Potsdam
Wewengkon: 29,477 km²
Pedunung: 2.568.507 (30 Juni 2004)
Kapadhetan: 87 jiwa/km²
Website: http://www.brandenburg.de/
ISO 3166-2: DE-BR
Pulitik
Minister-president: Matthias Platzeck (SPD)
Ruling party: SPD/CDU coalition
Map

Germany Laender Brandenburg.png

Brandenburg iku siji saka nembelas negara bagéyan (Bundesländer) ing Jerman. Tlatah iki ngubengi kutha Berlin nanging wewengkoné ora nyakup kutha Berlin. Dunungé ing sisih wétan negri, ibukuthané yaiku Potsdam.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brandenburg&oldid=804827"