Lauingen

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Lauingen
Lambang Lauingen
Lauingen is located in Jerman
{{{alt}}}
Lauingen
Koordinat 48°34′0″N 10°26′0″E / 48.566667°N 10.433333°E / 48.566667; 10.433333
Administrasi
Negara Jerman
Negara bagéyan Bayern
Regierungsbezirk Schwaben
Distrik Dillingen an der Donau
Wali kutha Wolfgang Schenk (SPD)
Statistik dasar
Area 4.439 km² (1,714 sq mi)
Elevasi 439 m  (1440 kaki)
Populasi 10.974  (31 Desember 2006)
 - Kapadhetan 247 /km2 (640 /mil²)
Informasi liya
Zona wektu CET/CEST (UTC+1/+2)
Tandha nomer kendharaan motor DLG
Kodhe pos 89415
Kodhe wilayah 09072
Situs web www.lauingen.de

Lauingen iku kutha sing ana ing Regierungsbezirk Schwaben, Bayern, Jerman. Kutha iki pedunungé 11.000 jiwa.

Géografi[sunting | sunting sumber]

Lauingen ana ing lembah Donau, ing pinggir Pagunungan Schwäbische Alb, 37 km lor-wétan Ulm. Donau ngilèni sithik wilayah Lauingen, tepaté ing désa Faimingen, sing ing kéné ana bendungan mawa jeneng Faiminger Stausee. Ora adoh saka bendungan kuwi, kali Brenz duwé muara ing Donau.

Lauingen duwé 4 désa, yaiku Faimingen, Frauenriedhausen, Lauingen, lan Veitriedhausen

Wates[sunting | sunting sumber]

Herzog-Georg-Straße ing Lauingen

Kutha kembar[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab Lauingen ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Lauingen&oldid=831159"