Kasemen, Serang

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
(Dipunpindhah saking Kecamatan Kasemen, Serang)
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Kecamatan Kasemen

Peta lokasi Kecamatan Kasemen
Provinsi Banten
Kutha Serang
Jembar wewengkon ---
Cacah pedunung ---
 - Kapadhetan
Desa/kelurahan

Kecamatan Kasemen iku salah sijining kecamatan ing Kutha Serang, provinsi Banten, Indonésia.

Desa/Kelurahan[sunting | sunting sumber]

  • Kasemen
  • Warung Jaud
  • Mesjid Priyayi
  • Bendung
  • Terumbu
  • Sawah Luhur
  • Kilasah
  • Margaluyu
  • Kasunyatan
  • Banten
  • Pulo Panjang

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  • Data Sirusa BPS 2007

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kasemen,_Serang&oldid=524100"