KARA

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
KARA love fio 카라

Latar wuri
Asal Koréa Kidul
Génré K-pop, R&B
Taun aktif 2007–sapunika
Label Daesung Entertainment (DSP)
Situs wèb Situs resmi Kara, Kafe resmi Kara
Anggota saiki
Park Gyu Ri
Han Seung Yeon
Nicole Jung
Kang Ji Young
Koo Ha Ra
Tilas anggota
Kim Sung Hee

KARA (카라) inggih punika salah satunggalipun girlsband saking Koréa Kidul. Kara piyambak ing ngandhapipun agansi Daesung Entertainment (DSP). Nami Kara dipunpundhut saking Firman Yunani "chara" (χαρά, nyala "remen".), ingkang dipunmaknai "melodi manis" [1].[Kecantikan]

Kara nggadhahi sekawan wargi lan debutipun wonten ing album setunggalipun The Blooming First ing taun 2007. Kara miwiti promosi internasional ing Asia ing taun 2009.[1]

Warginipun KARA[sunting | sunting sumber]

Gyuri[sunting | sunting sumber]

  1. Asma lair: Park Gyuri (Hangul: 박규리 | Hanja: 朴奎利)
  2. Tanggal lair: 21 Mei 1988
  3. Papan lair: Seoul, Koréa Kidul
  4. Dhuwur: 162cm | Golongan gethih: AB

Ketua kelompok. Duet kaliyan Jiyoung ing My Love - drama OST kagem Daemul (2010). Wonten ing Lets Go - KTT G20Seoul OST (2010). Co-host acara radio ShimShim Tapa (2010-2011) kaliyan Shindong Super Junior. Pangisi swanten kagem film animasi Alpha lan Omega (2011). Solo ing Look Only At You - drama OST kagem City Hunter (2011). Dados lintang ing musik Kecantikan Jepang 200 Pounds (2011).

Seungyeon[sunting | sunting sumber]

  1. Asma lair: Han Seung-yeon (Hangul: 한승연 | Hanja: 韓昇延)
  2. Tanggal lair: 24 Juli 1988
  3. Papan lair: Seoul, Koréa Kidul
  4. Dhuwur: 160cm | Gol gethih: A

Co-host ing Boys and Girls Music Guide (2008-2009). Duet kaliyan Nassun’s Come To Play (2009). Solo ing Miracle –OST kzgem film Welcome to My House (2009). Solo ing Super Star – Ost kagem drama Mary Stay Out All Night (2010)

Nicole[sunting | sunting sumber]

  1. Asma lair: Jung Young-joo (Hangul: 정용주 | Hanja: 鄭龍珠)
  2. Tanggal lair: 7 Oktober, 1991
  3. Papan lair: Los Angeles, California, USA
  4. Dhuwur: 164cm | Gol gethih: A

Hara[sunting | sunting sumber]

  1. Asma lair: Koo Hara (Hangul: 구하라 | Hanja: 具荷拉)
  2. Tanggal lair: 13 Januari, 1991
  3. Papan lair: Gwangju, South Jeolla, Koréa Kidul
  4. Dhuwur: 164cm

Jiyoung[sunting | sunting sumber]

  1. Full name: Kang Ji-young (Hangul: 강지영 | Hanja: 姜知英)
  2. Tanggal lair: 18 Januari, 1994
  3. Papan lair: Paju, Gyeonggi, Koréa Kidul
  4. Dhuwur: 166cm[2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (en)www.gokpop.com(dipuntingali tanggal 29 September 2011)
  2. ^ (en)yeinjee.com(dipuntingali tanggal 29 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=KARA&oldid=884650"