Shindong

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Shindong

Super Junior 3rd album Sorry Sorry
Informasi latar wuri
Jeneng lair Shin Dong-hee
Uga misuwur minangka Shindong
Asal Seoul, Koréa Kidul
Genre Pop, dance, R&B, trot
Pegawéyan penyanyi, penari, aktor, penyiar radio, MC
Instrumèn Piano, gitar
Taun aktif 2005–present
Label SM Entertainment
Associated acts SM Town, Super Junior, Super Junior-T, Super Junior-Happy

Shin Dong-hee (lair 28 September 1985; umur 28 taun), utawa luwih dikenal Shindong yaiku penyanyi lan aktor kang asalé saka Koréa Kidul. Dhèwèké salah sawijining anggota boy band Super Junior.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Shindong&oldid=834114"