Johann Ludwig Burckhardt

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Johann Ludwig Burckhardt
Lair Cithakan:Date of birth
Lausanne, Vaud
Pati 15 Oktober 1817 (umur 32)
Kairo, Mesir
Kabangsan Swiss
Pakaryan Musafir, ahli pengetahuan katimuran

Johann Ludwig (misuwur kanthi nama John Lewis, Jean Louis) Burckhardt (lair 24 November 1784 – tilar donya 15 Oktober 1817 kanthi umur32 taun)yaiku panjenengané bangsawaan saka Swiss uga panjenengan dadi pangumbara serta orientalis.johann uga asring nulis surat jroning basa Prancis lan nandatangani kanthi inisial Louis.Panjenengané uga misuwur kanthi asma panemu saka palitalasan sisa kutha Petra ing Yordania.

Referensi[sunting | sunting sumber]


Pranala njaba[sunting | sunting sumber]