J.W. van Lansberge

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mr. Johan Wilhelm van Lansberge (Santa Fé de Bogota, Kolombia, 16 November 1830Mentone, 17 Desember 1903), iku Gubernur-Jendral Hindhia-Walanda sing kaping 55. Dhèwèké maréntah antara taun 18751881.

Nalika dhèwèké lair, bapané iku Gubernur Suriname.


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.


Uga delengen[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=J.W._van_Lansberge&oldid=804641"