1830

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Taun: 1825 1826 1827 1828 1829 1830 1831 1832 1833 1834 1835
Dasawarsa: 1820-an  1830-an  1840-an
Abad: kaping-18  kaping-19  kaping-20
Kategori: Prastawa - Kelairan - Kasédan

Taun ka-1830 Masehi ing kalendher Gregorian.

Tèks miring'''Tèks miring'''Tèks miring'''Tèks miringTèks miring''''' Tèks miring''Tèks kandel''Tèks kandel''Tèks kandel''Tèks kandel''Tèks kandel''''''''''''

Lair[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=1830&oldid=807870"