Ha Ji Won

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Ha Ji Won

Latar wuri
Alias Jeon Hae-rim
Lair 28 Juni 1978 (umur 35)[1]
Asal Seoul, Koréa Kidul
Taun aktif 1999 – sekarang
Asma Korea
Hangeul 하지원
Hanja 河智苑
Alih Aksara sing disampurnakaké Ha Ji-won
McCune–Reischauer Ha Chi-wŏn

Ha Ji Won yaiku aktris sinetron lan penyanyi saka Korea Kidul. Ha Ji Won lair tanggal 28 Juni 1978, ing kutha Seoul, Korea Kidul Ha Ji Won dhuwure kurang luwih 168 cm. Wong wadon kang nduweni zodiak Cancer iki miwiti donya kaartisan wiwit taun 1997 – saniki

Karir[sunting | sunting sumber]

Serial TV[sunting | sunting sumber]

Taun Judhul Paraga
2012 "King 2 Hearts (MBC)" Kim Hang Ah
2010 "Secret Garden (SBS)" Gil Ra Im
2006 "Hwang Jini (KBS)" Hwang Jin Yi
2005 "Fashion 70's" Cameo
2004 "Something Happened in Bali (SBS)" Lee Soo Jung
2003 " Damo (MBC)" Jang Chae Ok
2002 "Days in the Sun (KBS)" Park Tae-kyong
2001 "Life is Beautiful (KBS)"
2000 "Secret (MBC)"
1999 "Hak Gyo 2 (KBS)" Jang Se Jin

Film[sunting | sunting sumber]

Taun Judhul Paraga
2011 Sector 7 (film) Cha Hae-joon
2009 "Closer to Heaven (film)" Lee Ji-Soo
Haeundae (film) Kang Yeon-Hee
2008 "BA:BO Ji-ho
His Last Gift Hye-Yeong (Cameo)
2007 "Miracle on 1st Street" Myung-ran
2005 All for Love Cameo
Duelist Detective Namsoon
Daddy-Long-Legs Cha Young-mi
2004 "Love, So Divine" Yang Bong-hie
100 Days with Mr. Arrogant Kang Ha-yeong
2003 Reversal of Fortune Han Ji-yeong
2002 Sex Is Zero Eun-hyo
Phone a young journalist
2000 Ditto Seo Hyeon-ji
'Nightmare Eun-ju
Truth Game Han Da-Hye

[2]

Sapanunggalipun punika Ha Ji Won gadhahi akting ing drama Korea Secret Garden kalian Hyun Bin.[3]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ http://www.imdb.com/name/nm0351710/bio
  2. ^ (id)barunews.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)
  3. ^ (id)www.kapanlagi.com(dipuntingali tanggal 1 September 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ha_Ji_Won&oldid=832539"