Secret Garden

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Fionnuala Sherry lan Rolf Løvland

Secret Garden punika duo Irlandia-Norwegia ingkang mainake musik zaman anyar,ugi saget dipunmangerti déning sabagiyan misuwur dados olah musik neoklasik.

Secret Garden kapengkar dumadi pamain biolawati Irlandia Fionnuala Sherry lan pianis/panggubah Rolf Løvland. Duo punika ngasilake utawi nyathet ing kancah pasar kirang langkung 3 yuta album ugi menangake bebungah Lelomban Tembang Eurovision ing negara Norwegia kangge kakalihipun ing taun 1995 minangka gubahan "Nocturne". Inggih punika kapisanan kanthi saumuripun sajarah minangka kapilihipun karya musik kang kaunggulake ing babagan instrumen dados jawara Kontes Lagu Eurovision, minangka cecampuripun basa Norwegia, kang dipun serta déning panjenenganipun panggubah Petter Skavlan.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Secret_Garden&oldid=839388"