Hyun Bin

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Hyun Bin

Hyun Bin
Lair Kim Tae-pyung
25 September 1982 (umur 32)
Seoul, Koréa Kidul
Alma mater Universitas Chung-Ang[1]
Pakaryan Actor
Taun aktif 2003-sapunika
Dhuwur 1.84 m (6 ft 0 in)[1]
Jeneng Koréa
Hangeul 현빈
Hanja
Alih Aksara sing disampurnakaké Hyeonbin
McCune–Reischauer Hyŏnbin
Jeneng lair
Hangeul 김태평
Hanja
Alih Aksara sing disampurnakaké Gim Tae-pyeong
McCune–Reischauer Kim T'aep'yŏng
Website
hyun-bin.co.kr

Hyun Bin inggih punika aktris saking Koréa. Piyambakipun wiwiti debut ing taun 2003, dados aktor ing serial Bodyguard. Ingkang nembe dipunsusul serial Nonstop 4 (MBC, 2003), Ireland (MBC,2004), My Name Is Kim Sam Soon (MBC, 2005), lan sapanunggalipun.

Profil saking Hyun Bin[sunting | sunting sumber]

Profil saking Hyun Bin inggih punika:

  1. Asma: Hyun Bin (Hyeon Bin)
  2. Asma lair: Kim Tae Pyung (Gim Tae Pyeong)
  3. Damelipun: Aktor lan Model
  4. Tanggal lair: Seoul, 25 September 1982 Korea Kidul
  5. Dhuwuripun: 184 cm
  6. Zodiak: Libra
  7. Hobi: Renang, Basket

Prestasi Hyun Bin[sunting | sunting sumber]

Hyun Bin gadhahi prestasi inggih punika:

  1. 2006 KBS Acting Awards: Popularity Award (The Snow Queen)
  2. 2006 KBS Drama Awards: Netizen Award (The Snow Queen)
  3. 2006 KBS Acting Awards: Best Couple Award with Sung Yu Ri (The Snow Queen)
  4. 2006 42nd Baeksang Awards: Most Popular Award
  5. 2006 MBC Drama Awards: The Excellece Award (for My Name is Kim Sam Soon)
  6. 2006 MBC Drama Awards:Best Couple Award (with Kim Sun Ah)
  7. 2006 MBC Drama Awards: Popularity Award (for My Name is Kim Sam Soon)
  8. 2006 MBC Drama Awards: Popularity Award (Best Newcomer for Ireland)
  9. 2006 MBC Drama Awards: Broadcasting & Entertainment Special Award)[2]

Hyun Bin terkenal amargi dados aktor ing serial drama Korea ingkang gadhhai asma Secret Garden.[3]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]


Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Hyun_Bin&oldid=883261"