Good Charlotte

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Good Charlotte

Latar wuri
Alias GC
Asal Maryland, United States
Génré Pop punk,
Taun aktif 1996–present
Label Daylight (2000-2010), Capitol (2010-present)
Magepokan karo Dead Executives, Taintstick, The Used, Wakefield, The Summer Obsession, Avenged Sevenfold
Situs wèb The official Good Charlotte website
Anggota saiki
Joel Madden
Benji Madden
Billy Martin
Paul Thomas
Dean Butterworth
Tilas anggota
Aaron Escolopio
Chris Wilson

Good Charlotte yaiku grup musik pop-punk saka Amerika Serikat Waldorf, Maryland, Tetembangan utawa karawit kang kondhang saka grup musik iki yaiku, "The Anthem", "Girls & Boys", lan "Lifestyles of the Rich and Famous",Band Rock iki asalAmerika asalé saka Waldorf, Maryland kang dibentuk ning tanggal 1 April 1996. [1] Jeneng saka grup iki dijpuk saka buku cerita bocah "GOOD CHARLOTTE: THE GIRLS OF GOOD DAY ORPHANAGE" kang ditulis dening Carol Beach York.[1] Aliran musik band iki dipengaruhi dening Blink-182, Sum 41, NOFX, Social Distortion lan Green Day, . [1] Band iki dianggotani dening Dean Butterworth, Joel Madden, Benji Madden, Billy Martin, lan Paul Thomas.[1]

Album kang pisanan dirilis ning taun 2000 lan dadi awalé pangalaman kapisan kanggo grup musik iki.[1] Album iki isiné telung tetembangan, yaiku Little Things, Motivation Proclamation lan Festival Song.[1] Harun Escolopio tau ddai anggota saka grup band iki, lan bagiyané nyekel alat musik drama.[1] Ananging metu sadurungé album kang kaping loroné dirilis.[1] Album kang kaping loroné THE YOUNG AND HOPELESS dirilis kanggo nggabung karo band saudarané, Wakefield.[1] Lan posisiné Harun Escolopio digantikaké dening Dusty Brill.[1]

Album kang kaping loroné, THE YOUNG AND HOPELESS dirilis ning taun 2002.[1] Albumé laris banget lan payu nganti 4,9 yuta copyané.[1] Amarga album iki, Good Charlote dadi kondhang.[1] Single kang dadi unggulan saka grup band iki judulé Lifestyles of the Rich and Famous bisa dadi tetembangan kang paling apik ning kabeh daerah ning dunya.[1] Album iki uga olih sertifikat triple platinum (telung yuta eksemplar album keedol).[1]

Album kang kateluné, THE CHRONICLES OF LIFE AND DEATH, dirilis ning taun 2004.[1] Meski ora luwih sukses saka album kang kaping loroné, tetep olih respon kang apik saka panikmat musik.[1] Albumé bisa kaedol nganti 2,2 yuta eksemplar. [1] Album ini dianggap nyimpang saka album sadurungé amarga ana komposisi kang ora padha karo album sadhurungé.[1] Album iki tetep bisa ddai peringkat kaping 30 ning Inggris, kecuali kanggo lagu We Believe.[1] Taun 2005, Chris Wilson metu saka grup amarga kasehatané kang terganggu.[1]

Taun 2007 Album GOOD MORNING REVIVAL dirilis.[1] Prestasi saka album iki kurang luwih padha wae kayata album sadhurungé.[1] Sawisé kuwi album kang kaping limané CARDIOLOGY dirilis ning tanggal 2 November 2010.[1] Taun 2011, Good Carlotte gabung karo musisi liyané kanggo ngeramekaké acara Java Rockin Land ning tanggal 22 nganti tanggal 24 Juli ning Pantai Karnaval Ancol, Jakarta. [2]

Taun 2012 Saiki Good Charlotte nenggo arep ngénthasake albun anyar pijudul Cardiology. Rencananipun badhe médhal ing 2 Nopembér 2012.[3]. Good Charlotte saiki namung dadi sekawan (4) wong mawon. Nanging tasih gadhah garangipun.

Pranala Njaba[sunting | sunting sumber]

The official Good Charlotte website

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ a b c d e f g h i j k l m n o p q r s t u v w x (id)biografi good chalotte dipununduh tanggal 12 Juli 2011
  2. ^ (id)berita good charlotte dipununduh tanggal 12 Juli 2011
  3. ^ (en)[www.altpress.com/news/entry/good_charlotte_reveal_cardiology_track_list/]
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Good_Charlotte&oldid=831120"