Avenged Sevenfold

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Avenged Sevenfold

Avenged Sevenfold nalika pentas ing Bangkok
Latar wuri
Asal Huntington Beach, California, Amerika Serikat
Génré Metalcore, Hard rock, Hardcore
Taun aktif 1999–Samenika
Label Warner Bros., Good Life Recordings, Hopeless Records
Magepokan karo Pinkly Smooth, Suburban Legends, Brian Haner, Atreyu, Bleeding Through, Dream Theater, Burn Halo, Good Charlotte
Situs wèb http://www.avengedsevenfold.com/
Anggota saiki
M. Shadows
Zacky Vengeance
Synyster Gates
Johnny Christ
Arin Ilejay
Tilas anggota
The Rev
Daemon Ash
Justin Sane
Matt Wendt

Avanged Sevenfold inggih punika group musik heavy metal kang dipundamel ing Huntington Beach, California nalika taun 1999.

Personil[sunting | sunting sumber]

Avenged gadhahi 2 mantan personil inggih punika: Dameon Ash kaliyan Justin Sane. Ing tanggal 28 Desember 2009, drummer saking Avanged The Reverend kang gadhahi asma asli James Owen Sullivan seda. Nalika dipunpanggihi, piyambakipun sampun seda ing griya, saking asil otopsi Sullivan seda amargi penyakit jantung lan amargi obat-obatan lan alkohol.

Karir[sunting | sunting sumber]

Album setunggal Avenged nembe dipun rilis ing taun 2002, kanthi irah-irahan Sounding The Seventh Trumpet. Dipun lajengaken kalih album no kalih inggih punika Waking The Fallen taun 2003. Ing album kaping kalih punika Avenged main kaliyan XI Rose, Kylie Minogue, lan Chris Cornell. Dipunlajengaken album City of Evil (2005), lan Avenged Sevenfold (2007). Grup punika sampun manggung ing Jakarta ing tanggal 7 Agustus 2007. Avenged misuwur ing Indonesia amargi singel tembang Dear God menika dados single ingkang paling laris ing Indonesia.

Album Avenged[sunting | sunting sumber]

Album-album ingkang dipunkasilaken dening Avanged Sevenfold inggih punika:

  • Sounding The Seventh Trumpet (2001)
  • Waking The Fallen (2003)
  • City of Evil (2005)
  • Avenged Sevenfold (2007)
  • Live In TheLBC & Diamonds In The Rough (2008)
  • Nightmare (2010) [2]

Cathetan Suku[sunting | sunting sumber]

  1. ^ (id)sevenfoldindonesia.forumotion.cc Profil Avenged Sevenfold(dipuntingali tanggal 17 Agustus 2011)
  2. ^ (id)selebriti.kapanlagi.com Avenged Sevenfold(dipuntingali tanggal 2011)

Artikel punika taksih tulisan rintisan (stub). Sinten kémawon ingkang kersa mbenakaken, sumangga kémawon.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Avenged_Sevenfold&oldid=831896"