Gendéra Italia

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Italia
Flag of Italy.svg
Informasi Umum
Jeneng negara the Italian Republic
Proporsi 2:3 (war flag 1:1)
Dianggo wiwit 1 January 1948
Desain A vertical tricolour of green, white, and red
Dianggo 111010
Penggango National flag

Gendéra Italia dikenalake wiwit taun 1946 sakwisé Italia dadi dina Republik. Gendéra Italia kaperang ing babagan telu werna yaiku abang, putih, lan ijo. Werna gendéra kang dimupangatake yaiku werna Gendéra Perancis. Gendéra kapisanan dimisuwurake dèning acara mangsa era Republik Cispadane tahun 1796.

Rasio 2:3

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Italia&oldid=831535"