Gendéra Hongaria

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Gendéra Hongaria.

Gendéra nasional Hongaria yaiku bendéra kang ndhuweni telung wernalan dibagi dadi telung bagean sacara horisontal (datar). Wrnané kasusun saka abang, putih lanijo.

Gendéra iki didadekake dadi Gendéra resmi Hongaria wiwit tanggal1 Oktober 1957.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gendéra_Hongaria&oldid=831235"