Ga (Pégon)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Gaf (ing basa Arab ڬ ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /g/ .

Cara panulisan[sunting | sunting sumber]

cara panulisan
posisi bébas posisi awal posisi tengah posisi akir
ڬ ڬـ ـڬـ ـڬ


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ga_(Pégon)&oldid=832432"