Ca (Pégon)

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Ca (ing basa Arab چ ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /ch/ .


Cara panulisan[sunting | sunting sumber]

cara panulisan
posisi bébas posisi awal posisi tengah posisi akir
چ چـ ـچـ ـچ


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Ca_(Pégon)&oldid=831485"