Qaf

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Qaf (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping 21 ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /q/.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Qaf&oldid=84735"