Gain

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Aksara Arab
هـ
Pégon
ڎ ڟ گ چ ڠ ۋ ڽ
Sajarah · Transliterasi
Sandhangan · hamzah ء
Angka

Gain utawa ghain (ing basa Arab ing lokasi bébas) iku aksara utawa huruf kaping sanga-welas ing aksara Arab. Huruf iki nglambangaké foném /ʁ/.

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Gain&oldid=84733"