GIMP

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
GIMP
Pangembang Tim Pengembangan GIMP
Rilis pisanan 1995
Versi rilis terbaru 2.6.7 / 14 Agustus 2009 (2009-08-14), 1862 dina kepungkur
Versi pratayang paling anyar 2.7.0 / 16 Agustus 2009 (2009-08-16), 1860 dina kepungkur
Basa pamrograman C
Platform Unix-like, Mac OS X, Microsoft Windows
Basa Multibahasa[1]
Status pengembangan Aktif
Jenis Raster graphics editor
Lisènsi Lisensi Publik Umum GNU
Situs web www.gimp.org

GNU Image Manipulation Program utawa sing luwih kondhang karo jeneng GIMP iku piranti alus kangge manipulasi gambar digital.

GIMP mlaku ing desktop GNOME lan dirilis karo lisensi GNU General Public License.[2] GIMP, ing wiwitane dikembangna kangge desktop X11 sing mlaku ing platform Unix.[2] Tapi saiki wis bisa ting pirang-pirang platform sistem operasi sing liya yaiku MS Windows lan Mac OS.

Rujukan[sunting | sunting sumber]

  1. ^ See List of available languages of the user manual
  2. ^ a b Intoduction GIMP
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=GIMP&oldid=826396"