Mac OS

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Mac Os utawa Macintosh Operating System yaiku sitem operasi kang digawe Aplle tumuju lan dikhususake dening komputer Macitosh. Mac Os ora bisa kompatibel dening PC kang ndhuweni basis IBM. Kaunggulan kang didhuweni Mac Os yaiku antara liya :

  1. Ora gampang kena virus
  2. Ndhuweni panampilan kang dhuwur lan apik
  3. Tampilan antarmuka kang apik

Mac Os uga ndhuweni kalemahan yaiaku

  1. Software ing Mac Os kang ora lengkap
  2. Ongkos Larang
  3. Ora bisa digunakake dening wektru kang sesarengan
  4. Dikhususake kanggo program-program grafis
  5. Ora bisa dirakir dewe karana Apple ora menehi lisensi

Parusahaan liya kangga ngawe lan ngerakit serta ngawe hardware kang bisa migunakake Mac OS

Mac OS kaperang dumadi loro yaiku

  • Mac OS Klasik
  • Mac OS X
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mac_OS&oldid=884089"