Daniel Sturridge

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Daniel Sturridge

Daniel Andre Sturridge (lair ing Birmingham, Inggris, 1 September 1989) iku pemain bal-balan kang asale saka Inggris . Daniel Sturridge asalé saka klub Manchester City terus dituku Chelsea FC.[rujukan?] Ana ing Chelsea Daniel Sturridge akèh saingané yaiku Didier Drogba, Nicolas Anelka, lan Fernando Torres. Daniel Sturridge disilihaké marang Bolton amarga tekané Fernando Torres.[rujukan?]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Daniel_Sturridge&oldid=830016"